Medizin Mobil - Pflege in Hannover und der Region
Sie befinden sich hier:

A jeni duke kërkuar për punë, e cila mund tju jap një të ardhme të menaxhueshme dhe një karier më të mirë?

Medizin Mobil, një kompani e drejtuar nga familja në sektorin e kujdesit në Hannover, mund tju ndihmoj që planet tuaja të realizohen.
Medizin Mobil, një kompani fituese e shumë çmimeve prestigjioze në sektorin e kujdesit në Hannover, kërkon Infermier në departamentet që vijojnë:

 • Kujdes për të moshuarit,
 • Kujdes Inteziv,
 • Kujdes ECC,
 • Kujdes pediatrik intenziv,
 • Psikiatri për të alkoolizuarit,
 • Sëmundja e Alzheimer.
International Employer Info Point
Medizin Mobil - Pflege in Hannover und der Region

Lexoni më shumë për të ditur detajet.

QKA OFROJMË NE:

 • Një kontrat pune si Infermiere pa limit nga Shtëpia e Kujdesit në Hannover e cila ka shumë çmime të fituara.
 • Një program i ushqimit dhe banimit gjatë kursit gjerman, dhe biletën mujore për transportin publik.
 • Sigurim shëndetsor gjerman.
 • Menaxhimin e procesit të Regjistrimit, dhe poashtu duke mbuluar shpenzimet.
 • Menaxhimin e burokracisë Gjermane dhe regjistrimin e bërë në kuadër dhe në përputhje me ligjin Gjerman.

QKA KËRKOJMË NE:

 • Shkallën ose Diplomën si Infermiere.
 • Dëshiren për të jetuar në Gjermani,dhe më së paku B1 nivelin e gjuhës gjermane.
 • Pak njohuri të gjuhes Angleze.

PUNA

 • 40 orë pune në javë,
 • 30 ditë pushimi vjetor,
 • Sigurim shëndetsor, social ,pension.
 • Lloji i Punës: Orar i plotë.
 • Pagesa: 2.200€–3200€ / për muaj.

Ne nuk jemi një agjensi, ne jemi një Shtëpi Kujdesi, ska pagesa fillestare, pa komisione për rekrutim.

  Ju lutemi lexoni sa vijon:Politika e privatësisë

  Nicola Pilotto

  Recruiting
  Straßburger Platz 9
  30853 Langenhagen

  Tel.: 0049511 545 35 107 und 0049 176 182 65 943

  Fax: 0049511 37 19 38

  E-Mail: pilotto@medizinmobil.com

  Medizin Mobil - Nicola Pilotto
  Faire Anwebung internationaler Fachkräfte - Medizin Mobil